Selecteer een pagina

Services

Bij Senders Expeditie & Transport bieden wij klantgerichte service in combinatie met jarenlange expertise. Transparantie en korte communicatielijnen staan bij ons centraal.

Wij beschikken over specifieke vakkennis en hebben alle middelen in huis om uw transport te allen tijde van het laden tot de levering te verzorgen. Wij nemen uw zorgen uit handen, ongeacht uw logistieke wens. Als betrouwbare partner staan wij altijd garant voor uw (inter)nationale transport.

 
Senders Expeditie & Transport biedt u de volgende services aan:

Ons werk bij Senders Expeditie & Transport bestaat voor 90% uit groupage. Niet iedereen wil en kan namelijk een complete vrachtauto boeken. Wij beschikken over essentiële kennis en ervaring. Door volume en planning in de juiste zending te combineren zorgen wij voor een complete vracht met een logische route. Alles is mogelijk, alleen de trailer is de beperkende factor.

Afmetingen trailer:

 • Lengte – maximaal 13.6 meter
 • Breedte – maximaal 2.45 meter
 • Hoogte – normaal transport 2.75 meter of MEGA transport 3.00 meter
 • Gewicht – maximaal 24 ton

Een greep uit onze leveringsmogelijkheden:

 • Palletgoed – tot 33 pallets
 • Gevaarlijke goederen (ADR)
 • Levering met klep/pompwagen
 • Levering met kraan
 • Containertransport 10 / 20 / 40 FT

Heeft u hier meer vragen over? Neem contact met ons op!

Ship supplies vragen om kwaliteit en betrouwbaarheid. Senders Expeditie & Transport garandeert u op tijd inklaren en inschepen, de boot wacht immers niet! Om dit realiseren zijn wij bekend met alle noodzakelijke wet- en regelgeving en douaneformaliteiten.

Wekelijks transporteren wij uw ship supplies naar de havens van:

 • Algeciras
 • Gibraltar
 • Ferrol/coruña
 • Barcelona
 • Tarragona
 • Valencia

Kleiner of minder gangbare havens plannen wij ook graag voor u in:

 • Bilbao
 • Santander
 • Gijon
 • Vigo
 • Cartagena
 • Almeria
 • Sevilla
 • Huelva
 • Las Palmas / Canarische eilanden

Heeft u hier meer vragen over? Neem contact met ons op!

Op zeer korte termijn laden en het morgen geleverd hebben in Spanje, Portugal of ergens anders in of buiten de EU? Soms is spoed het enige juiste woord. Wij begrijpen dat sommige transporten nu eenmaal haast hebben. Senders Expeditie & Transport garandeert u levering op de volgende werkdag. Door ons internationale partnernetwerk en bewezen ervaring minimaliseren wij rustmomenten en plannen efficiënt alle noodzakelijke koppelmomenten. Op deze wijze realiseren wij 100% netto reistijd. Bij Senders Expeditie & Transport bewijzen wij dit door ‘no cure, no pay’ ofwel, leveren wij niet conform afspraak, ontvangt u van ons geen factuur!

Spoedtransporten uiteraard op aanvraag, kwaliteit vraagt maatwerk!

 De volgende dag al in Spanje of Portugal leveren? Bij ons kan het!

 Niet op tijd, geen factuur!

 Als het in theorie mogelijk is, kunnen wij het in de praktijk uitvoeren

Heeft u hier meer vragen over? Neem contact met ons op!

Transport naar moeilijk bereikbare bestemmingen zoals Ibiza, Mallorca en de Canarische Eilanden wordt door ons van begin tot eind zorgvuldig geregeld.

De Balearische Eilanden (Mallorca/Ibiza)

De Balearen bestaan uit zes eilanden, waar Sender Expeditie & Transport wekelijks groepage naar Mallorca en Ibiza vervoert. Zowel de groepage als rechtstreeks transport naar Mallorca bedienen we via Barcelona vanwege de goede dagelijkse verbinding per ferry. Uw groepage naar Ibiza wordt ook via Barcelona georganiseerd, waar we voor rechtstreeks transport de ferry vanaf Valencia boeken.

Voor beide eilanden geldt een groepage transittijd van 5-7 dagen. Wij leveren op zijn snelst binnen 52 uur op Mallorca en 76 uur op Ibiza.

Canarische Eilanden (Las Palmas/Tenerife)

Het merendeel aan transport naar Las Palmas de Gran Canaria en Tenerife bestaat uit groepage. Senders Expeditie & Transport biedt uw groepage aan bij onze betrouwbare partners in Madrid of Sevilla. Zij verzorgen uw levering op correcte wijze. Gemiddeld is uw groepage zending 10 – 14 dagen onderweg.

Wanneer uw zending meer haast heeft, organiseren wij rechtstreeks transport. De snelste transittijd die Senders kan realiseren is zes dagen voor Las Palmas en zeven dagen voor Tenerife.

Heeft u hier meer vragen over? Neem contact met ons op!

Senders Expeditie & Transport levert transport van en naar beurzen en evenementen. Wij weten hoe belangrijk het is punctueel te zijn en alle leveringen voorspoedig te laten verlopen. Ook wanneer het niet één volle lading betreft. Verhuist uw evenementen van locatie? Wij verhuizen uw standmateriaal, dranghekken of merchandise met u mee.

Enkele grote evenementen gingen al voor u: de Fruit Attraction beurs Ifema Madrid, het Coldplay concert Wembley Londen en een FIFA kwalificatie wedstrijd van Gibraltar in Faro Portugal. Senders Expeditie & Transport levert u tijdig de bouwstenen om al deze verschillende evenementen te laten slagen!

Heeft u hier meer vragen over? Neem contact met ons op!

Bulktransport is een van de logistieke onderdelen van onze dienstverlening. Senders Expeditie & Transport verzorgt uw bulktransport tot de laatste kilo, in binnen of buitenland!

Afhankelijk van uw goederensoort, volume en de laad- en losmogelijkheden op locatie organiseren we het juiste vervoerstype. Hierbij kunt u denken aan: walking floor, kipper, steillader en containerauto’s variërend van 80 – 120 kuub.

Heeft u grote volumes te verplaatsen en is er een haven in de buurt? Grote kans dat transport per zeecontainer voor u financieel aantrekkelijk is.

Heeft u hier meer vragen over? Neem contact met ons op!

Onder speciaal transport verstaan wij transport met speciale afmetingen, geleide temperatuurtransport (vries/koel/verwarmd) en ADR-transport.

Binnen het wagenpark van Senders Expeditie & Transport kunnen wij u transport aanbieden binnen de maximale afmetingen van 2.5 m breed, 3.0 m hoog en 13.6 m lang. Maar ook buiten deze afmetingen bieden wij u altijd een oplossing!

Wij weten de weg in transportland. Welk vervoersmiddel er noodzakelijk is, welke vergunningen er geregeld moeten worden, of uw transport een begeleidingsauto vereist en welke bruggen hoog genoeg zijn om onderdoor te rijden.

Heeft u hier meer vragen over? Neem contact met ons op!

Op aanvraag verzorgen wij specifieke transportdiensten op het gebied van expeditie en transport.

De logistieke mogelijkheden zijn eindeloos voor bijna elk vraagstuk. Zelden hoeven we het wiel opnieuw uit te vinden. Het is de kunst de juiste middelen toe te passen op de beste manier. Die transport puzzelstukjes samenvoegen noemen wij maatwerk.

Van begin tot eind projectmatig opereren op basis van een kloppende planning en de juiste informatie. Daar waar de situatie veranderd gedurende het traject zullen we bijsturen, probleemoplossend denken en met ons team werken naar een goed eindresultaat.

Heeft u hier meer vragen over? Neem contact met ons op!

Niets is zo dynamisch als transport! Senders Expeditie & Transport kent naast routinematig transport, maatwerk- en spoedopdrachten ook projectmatige betrouwbaarheid. Uw project, uniek van aard, vraagt maatwerk. Elke fase van het project kent andere oplevermomenten en producten. Deelt u met ons het uw project dan maakt Senders Expeditie & Transport een sluitende transportplanning. Hierbij is uiteraard rekening gehouden met het wisselende en onvoorspelbare karakter van grote projecten! De door ons geboden flexibiliteit is hierbij essentieel.

Indien gewenst brengen wij u in contact met referenties die de toegevoegde waarde van Senders Expeditie & Transport als projectmatige partner hebben ervaren.

Heeft u hier meer vragen over? Neem contact met ons op!