Selecteer een pagina

Expeditie & Transport

Snel & Op tijd

Flexibel

Persoonlijk klantcontact

Ons verhaal

Senders Expeditie & Transport is al 25 jaar uw logistieke partner! Wij zijn pas tevreden als u aangenaam verrast bent; bij ons is alles mogelijk! Of het nu een eenmalig transport of frequente herhalingen betreft, Senders Expeditie & Transport organiseert het voor u. Door onze specialistische kennis kunnen wij onder andere met u meedenken in het transport, terugkoppeling en de kosten. Wij weten wat er moet gebeuren en kunnen snel schakelen.

Wij organiseren en coördineren het gehele proces voor u. Onze expertise is het optimaal gebruik maken van vertrouwde internationale en regionale partners waardoor wij koppelmomenten en wachttijden minimaliseren.

Het Senders Expeditie & Transport team bestaat uit ervaren medewerkers; wij spreken de lokale talen en kunnen daardoor ‘afspraak = afspraak’ garanderen. Ons geautomatiseerde proces geeft inzicht in de status en locatie van uw transport. Wij kunnen u dus op elk moment vertellen waar uw goederen zijn en wanneer deze op locatie worden aangeboden.

Senders Expeditie & Transport staat bekend om haar persoonlijke en accurate communicatie met haar klanten. Daarnaast denken wij niet in begrenzingen, alles wat in theorie mogelijk is voeren wij voor u uit. Snel en altijd op tijd. Senders Expeditie & Transport garandeert u 100% betrouwbaarheid voor uw nationale- en internationale transporten.

Ons team

Johan Senders

Oprichter & Eigenaar
“Ik ben iemand die overal kansen ziet. Het begon ooit op de markt met mijn ouders, waarbij ik zelf groente en fruit uit Spanje liet halen en voordat ik het wist had ik een transportbedrijf met 80 auto’s. Bij Senders hebben we de toegankelijkheid en sfeer van een familiebedrijf met de drive van een grote multinational."

Bwino van der Zon

Operationeel Manager
"Ik ben op mijn 13e gestart met een bijbaan bij Senders, nu bijna 20 jaar later ben ik bij alle bedrijven en projecten betrokken geweest. 4 jaar geleden heb ik dan ook de dagelijkse leiding overgenomen. Nog steeds is bij ons het lachen even belangrijk als werken zelf. Dit komt terug in alle aspecten van ons werk, onze relaties en de onderlinge contacten."

Stijn van Erp

Transport Manager
"Op mijn 16e ben ik begonnen in de loods bij Senders. Een bijbaan waarin ik in korte tijd heel veel heb geleerd omtrent het laden / lossen. Nu 7,5 jaar verder ben ik Transport Manager. Elke dag staat weer vol andere uitdagingen en veranderen, want transport verandert elke minuut."

Sandra Senders

Financieel Manager
"Doordat ik al sinds 2006 werkzaam ben bij Senders ken ik alle ins & outs van het bedrijf. De werkzaamheden, de sfeer onderling en de uitdagingen die met het werk gepaard gaan maken dat ik elke dag weer met een lach naar werk ga."

Wendy de Jong

Administratie
"Sinds eind oktober 2018 werk ik tussen de gezellige mannen van Senders als administratief medewerkster. Als administratieve schakel tussen Planning en Boekhouding houd ik me bezig met CMR’s uitzoeken en de verkoop-en inkoopfacturatie. Daarnaast ondersteun ik de heren met het opvoeren van nieuwe opdrachten in ons systeem."

Marco Lunshof

Internationale Communicatie
"Elke dag mag ik weer doen wat ik het liefste doe: communicatie en netwerken, en dat in vreemde talen. Mijn kick krijg ik door het inzetten van mijn talenten in problematische situaties en daarmee tóch voor een oplossing kan zorgen. De goede verstandhouding en atmosfeer op kantoor straalt uit naar onze agenten, vervoerders en klanten."

Nick Dielesen

Planning Nationaal NL/BE/DE
"Al sinds 2016 zorg ik ervoor dat de planning soepel en snel verloopt. Bij topdrukte schakelen, daar krijg ik energie van. Mijn doel is dan ook om processen te vereenvoudigen en te verbeteren."

Bert Toet

Algemene Expeditie
"Ik regel bij Senders alles buiten het reguliere verkeer sinds 2017. Ladingen van A naar B krijgen, of andersom, met zo min mogelijk gedoe voor de klant. Daarnaast ondersteun ik iedereen met van alles en nog wat."